Evenimente in perfecta armonie cu emotiile, personalitatea si gustul fiecarei perechi de miri, doar la Symphony by The Lake

Symphony by The Lake, una dintre cele mai exclusiviste săli de evenimente din Sibiu, întâmpină sezonul de nunți cu decoruri personalizate în funcție de emoțiile, personalitatea și gustul fiecăruia.

În noua oferta standard, mirii pot alege dintr-o varietate de decoruri premium fără costuri suplimentare.

O gama larga de decoruri premium

La SYMPHONY by the lake, noul decor standard include fețe de masă de catifea într-o multitudine de culori, scaunele anului 2024 – Louis Premium, suporți de sticlă transparenți lucrați manual și sfeșnice grandioase pentru decorul central al mesei.

Începând cu noul sezon, decorurile au fost îmbunătățite și adaptate la noile tendințe în materie de aranjamente, aliniate la trendurile internaționale în materie de evenimente.

Cu un catalog variat prin culori, texturi și confortul noilor scaune Luis Premium, miresele vor putea cu adevărat să își personalizeze evenimentul în funcție de emoțiile, personalitatea și conceptul dorit, totul fără costuri suplimentare.

symphony by the lake 2

O experienta în perfecta armonie, la Symphony by The Lake

Symphony by the Lake este sala de evenimente din Sibiu care depășește orice așteptări în ceea ce privește seriozitatea echipei, frumusețea arhitecturală și eleganța, locația îmbinând toate elementele necesare pentru ca evenimentul găzduit să fie unul de poveste.

Confirmarea excelenței stă în cele peste 400 de evenimente organizate cu succes, succes demonstrat prin cele 300 de review-uri pozitive.

SYMPHONY by the lake este poziționată lângă stejari seculari și are în față o panorama fabuloasă a Munților Făgăraș. Totodată, serviciile sunt ireproșabile, cu bucate special pregătite în bucătăria proprie, la cele mai înalte standarde de calitate. Locurile de parcare nu reprezintă o problemă, locația având parcare proprie de peste 350 de locuri pentru invitați.

symphony by the lake 3

Pentru a fi la curent cu toate noutățile, urmărește pagina de FacebookInstagram, dar și site-ul Symphony by The Lake sau pentru a afla mai multe detalii sunați la numărul de telefon 0766 400 300.

Share:
Facebook

Telefon

Contact

Cere Oferta Personalizata