Povestea Symphony by the Lake

Momentele pretioase din viata ta merita un decor pe masura, o locatie pe care sa o alegi cu inima, natural, firesc, pentru ca asa a simtit din prima clipa. Fara compromisuri.

SYMPHONY by the lake te asteapta intr-o zona fabuloasa, in care natura este gazda si iti rasfata musafirii cu tot ce are mai frumos: priveliste generoasa catre magicul lac, padurea de stejari seculari si Muntii Fagaras.

Aici simfonia naturii e completata de ceea ce omul a construit in armonie: o cladire solida desavarsita, prin arhitectura grandioasa si stabilitate, echipata cu facilitati la cele mai inalte standarde.
Cele două săli (Serenade si Romance) cu o capacitate de maxim 480 persoane fiecare sunt fara cusur, nu au stalpi centrali, oferind astfel o libertate deplina pentru dans, fotografii si zambete. Si pentru ca sunt modulare, raspund oricaror nevoi, fiind capabile sa gazduiasca cu usurinta pana la 800 de persoane. Terasele superioare, la care ajungi cu liftul sau pe scari, te asteapta cu peisaje feerice si zone lounge cochete, completand de minune acest univers magic, spatios, in care fiecare musafir se simte rasfatat. Curtea interioara creeaza un cadru intim pentru oaspetii locatiei.

Pentru ca totul sa fie perfect, personalul este la inaltimea locului si asteptarilor. Know-how-ul solid al managementului, asimilat in Elvetia la una dintre cele mai prestigioase universitati de profil din lume (SHMS Hotel Management School), asigura „dirijarea” profesionista si armonioasa a echipei si a intregii locatii.

Discuta acum cu noi

Completeaza formularul si un expert din echipa Symphony by the Lake te va suna.

Events in perfect harmony

Vrem să-ți fim alături în cele mai imprtante momente din viața ta. Îți punem la dispoziție atât un loc de poveste, cât și personalul nostru calificat și toată experiența în organizarea evenimentelor de neuitat.

Nunta de vis

Suntem alaturi de tine in cea mai importanta zi din viata ta, cea in care ai spus ”da”. Te ajutam cu organizarea evenimentului ca tu sa te poti bucura de aceasta zi.

Botezul copilului tău

Este primul eveniment important din viata copilului tău. E momentul familiei voastre sa va bucurati, alaturi de cei dragi, de această sarbatoare. Te ajutam sa creezi un eveniment deosebit.

Evenimente speciale

Indiferent dacă doresti sa celebrezi o reusita a echipei sau companiei tale, o zi de nastere cu totul deosebita sau un moment unic, iti suntem alături cu personal, organizare, DJ si locatii superbe în interior ori exterior.

Doua sali modulare cu o capaciate totala care poate ajunge pana la 800 locuri

Symphony by the Lake
Symphony by the Lake

Sala

Romance

Symphony by the Lake Sibiu
Symphony by the Lake

Sala

Serenade

Symphony by the Lake, sala de evenimente Sibiu

Symphony by the Lake este sala de evenimente Sibiu care depaseste nivelul oricaror asteptari si care va ramane în amintirea ta si a celor cu care alegi sa imparti bucuria unui moment din viata ta.

Locatia imbina toate elementele necesare pentru un peisaj de poveste, intr-un stil grandios pe care nu ai sa-l uiti niciodata: peisaj superb la poalele Muntilor Fagaras, locatie cu arhitectura deosebita, priveliste superba asupra unui lac feeric.

Sali de evenimente Sibiu, Symphony by the Lake.

Personalul nostru de la Symphony by the Lake sala de evenimente Sibiu este pregătit pentru organizarea eficientă și este aici pentru a te ajuta să traiesti la maximum bucuria unui moment fericit din viata ta ori a companiei tale.

Te asteptam cu:

  • doua sali modulare, cu o capacitate totala de 800 de persoane
  • un adevarat paradis verde care inconjoara cladirea, alei misterioase pe langă stejari seculari si o panorama fabuloasa a Muntilor Fagaras, dar si a orasului Sibiu, toate acestea sub racoarea lacului din apropiere
  • Servicii de catering ireprosabile cu bucate speciale pregatite în bucataria proprie, la cele mai înalte standarde de calitate
  • Confort maxim indiferent de anotimp sau de conditii meteo
  • Parcare de peste 350 de locuri pentru invitati

Organizeaza-ti evenimentul deosebit intr-un loc cu totul deosebit si spune povestea ta fara cuvinte, doar cu fericire.

Intra in contact pentru a stabilii prima intalnire.