Symphony by the lake

Povestea Symphony by the Lake

Momentele pretioase din viata ta merita un decor pe masura, o locatie pe care sa o alegi cu inima, natural, firesc, pentru ca asa a simtit din prima clipa. Fara compromisuri.

SYMPHONY by the lake te asteapta intr-o zona fabuloasa, in care natura este gazda si iti rasfata musafirii cu tot ce are mai frumos: priveliste generoasa catre magicul lac, padurea de stejari seculari si Muntii Fagaras.

Aici simfonia naturii e completata de ceea ce omul a construit in armonie: o cladire solida desavarsita, prin arhitectura grandioasa si stabilitate, echipata cu facilitati la cele mai inalte standarde.
Cele două săli (Serenade si Romance) cu o capacitate de maxim 480 persoane fiecare sunt fara cusur, nu au stalpi centrali, oferind astfel o libertate deplina pentru dans, fotografii si zambete. Si pentru ca sunt modulare, raspund oricaror nevoi, fiind capabile sa gazduiasca cu usurinta pana la 800 de persoane. Terasele superioare, la care ajungi cu liftul sau pe scari, te asteapta cu peisaje feerice si zone lounge cochete, completand de minune acest univers magic, spatios, in care fiecare musafir se simte rasfatat. Curtea interioara creeaza un cadru intim pentru oaspetii locatiei.

Pentru ca totul sa fie perfect, personalul este la inaltimea locului si asteptarilor. Know-how-ul solid al managementului, asimilat in Elvetia la una dintre cele mai prestigioase universitati de profil din lume (SHMS Hotel Management School), asigura „dirijarea” profesionista si armonioasa a echipei si a intregii locatii.

Contact

Cere Oferta Personalizata